Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné potreby na cestovanie so psom
ešte som nepoužila
pekná, praktická, dostatočne veľká
- Môj psík je nadšený od prvej chvíle - používa ako domácu budku
super vec
Zatial nevyuzity ale myslim ze bude uplne v pohode
- vyhovuje mi veľkosť
veľmi pekný a cenovo dostupný produkt
- veľkosť, pevnosť
- splna vsetky ocakavania
- nic
splna vsetky ocakavania
- Pre psíka lepšia vetrateľnosť a viditeľnosť.
Prepravka je super, náš psík sa tam cíti vynikajúco, chodí do nej, aj keď nikam necestujeme, určite odporúčam :-)
- Nic
Tovar je dobrý
+++++
- Dobra cena, dost masivna konstrukcia a dostatocne velke rozmery aj pre vacsieho psa, lahka manipulacia, dobre sa zmesti do Toyota Aurisa
- Otvor prepravky by mohol byt vacsi pre lahsi nastup / vystup psa, ale lahko sa da vybrat / vlozit mriezku
Ponukam
- Zatial splna ocakavanie, viac sa uvidi po dlhsom noseni, vhodne na dlhsie tury so psom, zmestia sa tam potrebne veci a clovek to nemusi nosit kade-tade po vreckach, ale supne do rupsaka a pripne okolo pasu.
Spokojnost.
- bol najlacnejší oproti iným predajniam
odporúčam tento produkt, keby som vedela, objednám si aj skôr, ľahšie sa prenáša zviera a môžem tento box využiť aj pre iné menšie zvieratá
- pohodlny a kvalitny
- nosenie veci
- trening psa
- ziadne
- Mala, kvalitna prepravka, ma kovovu mriezku s dobrym systemom zatvarania a otvarania.
Mala, kvalitna prepravka, ma kovovu mriezku s dobrym systemom zatvarania a otvarania. Neporovnatelne kvalitnejsia a krajsia ako ine prepravky v rovnakej cenovej urovni.
Vyrobene z absolutne zleho materialu!!!
- dobrá kvalita
- pekná
dobrá kvalita
pekná
Spokojnosť, dobre drží, ale neodporúčam na psa z užším hrudníkom.
Dobre drží, ale neodporúčam na psy s menším obvodom hrudníka.
- Priestranná,vhodná aj pre väčšieho králička. Dobre sa nosí v ruke,taktiež má popruh na plece.Taktiež je veľmi pekná.
- Nenašla som žiadny nedostatok
Určite odporúčam
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »