Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné potreby na cestovanie so psom
- Super vec že prepravka sa otvára aj zvrchu
Odporúčam
- priestranný
- pevný
- vzdušný
- ľahký
- ľahká manipulácia
Ja mám doma mačičku a do ruksaku sa ideálne zmestí. Páči sa jej v ňom a miluje sa v ňom voziť :D
- Môj 5kg psík sa vo vaku cíti veľmi komfortne a spokojne sa nechá nosiť.
Pre psika dosť nepraktická a nestabilná pokiaľ psík neleží úplne pokojne hrozí že vypadne.Upinací remeň pre psíka vo vnútry tašky je úplne nanič,nezabráni vypadnutie.
kvalitné spracovanie
- Praktická fľaša
- Jednoduché ovládanie
- Vodu je možné naliať aj naspäť do fľaše stlačením tlačítka
- Tesnenie nedrží úplne na pevno a posúva sa
- Taška je kvalitná a moje šteniatko to má aj ako pelech
kosik je urcený pre psika pri prvej jazde v nom vydrzal celý čas, velkou výhodou je sietka na kosiku, výrobca myslel na vsetko
- Ľahká manipulácia
- výborné uskladnenie nezaberie veľa miesta.
- Prepravka je ľahká a dobre sa s ňou manipuluje.
- Klietka je super
Klietka je pevná a kvalitná. Výhodou je zámok, ktorý drží dvierka pevne na mieste. Dajú sa jednoducho otvoriť aj zavrieť jednou rukou.
S klietkou som veľmi spokojná.
- Po prvom použití sa odtrhli popruhy, taška je nepoužiteľná.
- Zle vybraty produkt
Jednoduché složení, pejsek si ho už zamiloval, taková obrovská pomoc, když mu teď chabne svalstvo.
- Použiteľnosť
- Skladnosť
- Dizajn
- Veľkosť
- Konštrukcia
- Použité zipsy
Sme veľmi s týmto produktom. Nečakali sme, že za takúto nízku cenu budeme schopný kúpiť tak kvalitnú prepravku. Pri objednávaní sme sa trochu báli, že vzhľadom na možnosti rozloženia prepravky bude celková koštrukcia nejaká slabšia alebo že nebude dobre držať tvar. S radosťou môžem konštatovať, že nič podobné pri tejto prepravke nehrozí. Konštrukcia je pevná a na cestách drží tvar rovnako dobre ako plastové klietky.
Ako jedinú negatívnu vec vnímam použité zipsy, ktoré sa nám zdajú byť slabšie/lacnejšie.
- Funkčná
Plní účel. kvalita super
Pekný box pre psíka ,ľahko sa rozloží a aj zloží kvalita dobrá .
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »