Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné potreby na cestovanie so psom
- Pevná,funkčná cenovo dostypná
- Nevidím žiadne nevýhody
Pekné funkčné , pevné a ľahko zmontovateľné,nadmieru spokojnosť čo sa týka ceny a kvality.
- Pevné ľahko zmontovateľné a priestranné prepravky
- Zatiaľ žiadna nevýhoda
Som spokojná aj s ľahkým uzatváraním, okrem toho si moji miláčikovia prepravky obľúbili aj ako miesto na oddych.
- ľahký a kvalitný materiál
- Ruksak pre mačku, konkrétne 7 kg kocúr. U užívateľa veľká spokojnosť. Dostatok pohodlia. Určite odporúčam.
Dobrý výber, maximálna spokojnosť
Bezpečnostný postroj - treba dobre merať všetky parametre. Pri pomíkovi treba brať do úvahy aj hrúbku srsti, ktorú je potrebné "schovať" pod pásy postroja. Môjmu 3kg veľkosť XS sadla tak, že pri max nastavení pruhov netlačí. Hrudná časť mäkká, spojové krúžky kovové, zapínanie plast - snáď všetko vydrží aj pri prudkom brzdení. Psík sa cíti v postroji pri preprave v aute komfortne. Pomer cena /výkon zatiaľ ok, keďže som, našťastie, ešte nemusela riešiť krízovú situáciu.
- kvalitné prešitie
- splnil očakávania
- na výber sú len dve veľkosti
- Chyba navod
Musime si zvykat...ale ide to ..
- Praktický
- Super kvalita
- Ľahké, vhodné pre mačiatko
- Fajn
- Skladovateľnosť tašky
- slabšia kvalita zipsov
- Kvalitný materiál aj spracovanie
Ĺahky dobre sa s ním manipuluje ma veľa okienok tak psík vidí a vy vidíte na neho
- pevný materiál, kvalitné vypracovanie
- nezaťažuje chrbát
- pohodlie pre psíka
tuto tasku pre psa som objednala za ucelom cesty lietadlom. Este sme neleteli tak neviem povedat ci popis produktu "Airline approved" je skutocne pravdivy alebo nie. Zatial sme ju pouzili na cestu autom a nasa civava sa tvarila spokojne. Kladne hodnotim umiestnenie sietok na kazdej strane tasky, vsetky ostatne popisy prosuktu sedia. Taska je prakticka, zipsovanie je funkcne, spodna nepremokava cast je vyberatelna. Do tasky na spodok som umiestnila malu deku nech je to pohodlnejsie pre psika. Odporucam
spokojnosť
- Košík sme vyskúšali zatiaľ len doma, náš špic v ňom kľudne ostal aj s krytom na vrchu, len sme ho ešte nenamontovali na bicykel, lebo chýba návod na použitie, takže sa musíme potrápiť aby to držalo dobre
- Chýba návod na použitie, lebo nevieme či je potrebné niečo dokúpiť (napr. Držiak na ten košík)
- Košík je dosť veľký, uvidíme ako to bude vyzerať na bicykli
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »