Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné potreby na cestovanie so psom
Kočík je ľahký, priestranný pre dve čivavy . Som velmi spokojná ,všeobecnosti im umožňuje sa pohybovať úplne v pohode, vo vnútri majú svoj komfort . Tým že buggyna je aj dost hlboká, ma okienka im umožňuje pozorovať von, ale zároveň ich chráni . Mne a mojim príkon osobne poslúži , pri dlhom cestovani, respektivne pri dlhom medzipristátí na letisku..Odporúčam
- Pevná, priestranná taška, ktorá sa dá ľahko zložiť a schovať.
- Nosnosť
- Priedušná
Zatiaľ som žiadne mínus nenašla.
- velmi pekna, funkcna a prakticka prepravka
- pevna konstrukcia
- zdvojena podlaha v pripade ze sa pes po ceste aj pomoci
- hore prakticke odkladacie priestory
- pripadny moc sa neda nijako z nej naklopenim vyliat, musite iba poutierat handrou. Inak by bolo treba ju rozskrutkovat a rozobrat...
brali sme v nej stredne stena z utulku, myslel som ze ju pri jazde asi rozbije, no prepravka vydrzala, vsetko super, odporucam :)
- Pohodlné nosenie domáceho miláčika
Nemôžem ohodnotiť tento produkt,lebo moja objednávka bola vami stornovana
Vhodné pre malých psov.
Nato, že je batoh do 12kg sa mi nezdá moc kvalitný.
Praktické pre malého psíka na cestovanie vlakom
- Výborný výrobok, veľmi odporúčam ako cestovnú budu pre psika, ale aj na doma.
mám ju odskúšanú, spokojnosť
- Tovar sa skladá nie je vystužený a nedá sa použiť ako prepravná taška pre zviera
- Nespokojnosť
Tovar nie je vhodný ako prepravná taška nakoľko nie je vystužený a na zviera padá, veľmi ma sklamal váš výrobok
NESPOKOJNOSŤ, už z nikdy, by som si niečo také nekúpila.Nechápem ako mohol niekto toto navrhnúť ako prepravnú tašku pre zviera
- Prepravka spĺňa očakávania.
- Žiadna
- Prekvapenie je to funkčné za tú cenu
Ohodnotiť produkt nemôžem dostatočne, je k Vianociam, ale už som raz mala dávnejšie kočík pre psov od Vás, je to super vec, len už je zničený, pôjde na chatu, nech majú tam, mám tri čivavky, nemusím keď ideme na aute k lekárovi alebo návštevu brať tri kabele, sú v kočíku, i keď mám šteniatka, dobre sa s nimi chodí, keď sú v kočíku a aj radi doma v ňom spia.
- Bezpečnosť nadovšetko.
Prišla z boku hore prasknuta, je krasna no bojim sa koĺko vydrzi, pride mi labilnejsia
- velmi pekna, splnila svoj ucel
Stefanplast Gulliver Delux 3 Top Free Prepravka 61 x 40 x 38 cm
Pridané: 31. októbra 2021
(naposledy upravené 25. novembra 2021)
Zakúpený v MALL.SK
Dobre
Za tie peniaze je treba rátať, že prapravka je z tenšieho plastu.
Ja ju mám pre králika len na presun k veterinárovi takže na to úplne stačí.
Priamo pasuje na mensie zvierata, ale neodpručam na mačky, či ostatne max.pre zajaca na prenos, nema najpevnejsi material pri uchytkach, ale celkom okey produkt, cenovo dostupne
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »